Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Wandelen Rembrandtpark

Op 12 augustus organiseert MEE een wandeling voor mannen en vrouwen met ASS door het Rembrandtpark (zie flyer). Ken je mensen die interesse hebben om deel te nemen, deel dan de uitnodiging uit de bijlage gerust! Voor deelname graag aanmelden bij a.van.blijenburgh@mee-az.nl of r.dorgelo@mee-az.nl Met vriendelijke groet,Rieneke Dorgelo, Beweegcoach Nieuw-west, Centrum en Zuid | Trainer  T 06 30777823R.Dorgelo@mee-az.nl www.mee-az.nl De flyerMeer lezen over “Wandelen Rembrandtpark”

juli 2021 – wijziging

De tweede woensdag in de Baarshaven komt te vervallen. Dit omdat Iets Drinken Hilversum weer is begonnen en die valt ook op de tweede woensdag v/d maand. En daar kom ik al sinds jaar en dag. Maar niet getreurd! Ter vervanging zal er de eerste vrijdag v/d maand bijeengekomen worden in café Wildschut. Dus voorMeer lezen over “juli 2021 – wijziging”

juli 2021 – Wildschut

Vrijdag 2 juli vanaf 18:00 uur: Autimeeting in Café Wildschut. Ik denk dat het handig is om binnen ergens een hoek te kiezen om te zitten. Dit vanwege nieuwelingen die de groep zo beter kunnen vinden. En ook vanwege drukte op het terras. Zie ook: Contact Café Wildschut

Get new content delivered directly to your inbox.

AutismeKring Amsterdam

Welkom op de website van de AutismeKring Amsterdam.

Open:

Let op:
Vanaf juli 2020
1e donderdag v.d. maand
op een nieuw adres

De volgende keer is .. …. 2020.*

1e donderdag van de maand
(ook tijdens de schoolvakanties)
van
18:00 tot circa 22:00.

Adres: 
Huis van de Wijk “OLYMPUS”
Olympiaweg 29
1076 VM Amsterdam

Het is een inloop, dus je hoeft je niet aan te melden 
en je mag ook later binnen komen struinen.  😉

* Deze website wordt niet steeds bijgehouden, vandaar dat de datum niet altijd is ingevuld, MAAR in principe gaat ’t altijd door.

Voor wie?

Het is een plaats waar mensen met A.S.S. (Autisme Spectrum Stoornissen) terecht kunnen om elkaar te ontmoeten.
Ook als je een vermoeden hebt dat je een vorm van Autisme hebt ben je welkom.
Naast de doelgroep zijn ook ouders en begeleiders welkom. 
Leeftijd: .. niet echt te zeggen. Alles tussen 18 en 88 ofzo..  😮

Sfeer:

De “AutismeKring” heeft het karakter van een huiskamer. De sfeer is er heel ongedwongen. Geen gespreksonderwerp is te gek. Maar praten hoeft helemaal niet. Erbij zitten en gewoon luisteren werkt daar ook prima, zonder je buitengesloten te voelen. Heb je dan toch wat te zeggen, dan luisteren de anderen heel gemakkelijk naar je.
Lees meer over de sfeer onder Druk op de Info-pagina
en onder Wat over wat we te bieden hebben.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: