Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

info

Koffie & Thee en versnaperingen

Op deze locatie kunnen we ons eigen drinken verzorgen en gebruik maken van de keuken met koffiezetapparaat, waterkoker. Soms is er een koelbox met koud drinken. Meestal staat er ook ’t één of ander op tafel aan versnaperingen dat door bezoekers is meegenomen.
Dus neem maar wat mee 🙂

(Suggesties: Alles tussen eenvoudige chips tot zelfgebakken taart; droge worst, kaas, zoutjes, nootjes, chocola en wellicht een fles of pak met frisdrank, met uitzondering van alcohol.)

Voor sommige wellicht even (niet meer) slikken: Vanaf de doorstart (juni 2016) is het gebruik van alcohol niet (meer) toegestaan/gewenst. meer..


Druk:

Meestal zijn er zo’n 8 tot 16 mensen, maar eigenlijk zijn het er ietsje meer omdat sommige vroeg weggaan en anderen later komen. En soms is het ook wel drukker (meer dan 20) Maar gelukkig zijn daar meerdere ruimtes en achterplaatsje en daar mag je alleen maar rustig zijn (tegen overlast voor de buren).
Ach en soms is het binnen met veel mensen ook rustig omdat we zomaar allemaal naar één persoon luisteren.. of.. omdat er wat meerdere mensen buiten zitten.


Wat ?

Wat wij bieden is een locatie, een gelegenheid, een “huiskamer” om elkaar te kunnen ontmoeten.
Wat er te bieden is is wat we ELKAAR te bieden hebben: erkenning, herkenning, begrip, kunnen praten zonder al te veel rekening te hoeven houden met allerlei sociale ongeschreven regeltjes.
Lees meer over De mensen, de bezoekers op de Achtergrond-pagina of volg de Website-tour beneden aan de pagina, dan kom je er vanzelf langs.

Geen “AutismeCafé”
Anders dan AutismeCafé’s en waarom “AutismeKring”. Zie: Nieuwe naam


Door Wie?

Ten eerste is het: “voor autisten, door autisten”, hoewel het ook kan voorkomen dat er niet autistische vrijwilligers in het Team kunnen zitten.
Team AutismeKring Amsterdam zijn diegenen die op de avonden zelf Gastheer/-vrouw zijn, die contacten onderhouden met Beheerder van de locatie (stichting WELKOM) en Achterban (zoals bijv. de NVA) en die de communicatie verzorgen (website en mailinglist).
Verder waakt het team over de doelstellingen van de AutismeKring.

Meer over wie het team is en de doelstellingen, Zie: Team (en  Contact)


%d bloggers liken dit: