Ontvangst

Ontvangst – Gastvrouw of -heer gezocht

Een oproep voor vrijwilligers:

Het enige wat je hoeft te doen is slechts gastvrouw of -heer te zijn. Op een avond zit je er gewoon bij. En al zorg je voor wat gezelligheid door de kaarsjes neer te zetten en zeker te maken dat koffie en thee gezet wordt, de meeste van de bezoekers zijn zo zelfstandig dat ze daar zelf al voor (kunnen) zorgen.
Je maakt om 19:30 de deur open. Als er al bezoekers zijn, dan geen stress. Of ze helpen mee of jullie praten al wat, terwijl je heen en weer loopt en je dingetjes doet om het gezellig te maken of je zegt ze gewoon alvast ergens te gaan zitten. Het hoort erbij. (Ben je er vroeger, dan wacht je gewoon even.) Zo raken de bezoekers ook actief betrokken bij het openen en afsluiten. Voor je het weet heb je je vaste koffiezetters en afwassers..  😉
Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor de sleutel en dat je er ZEKER ALTIJD op tijd bent!

(Het is namelijk een winkelpand/buurthuiskamer dat meestal om 19:30 nog gesloten en donker is en voor nu niet te herkennen is als de locatie voor de AutismeKring, dus vandaar dat je op tijd moet zijn, zodat de deur open en het licht aan is. Bijna elke avond komen er namelijk ook bezoekers die voor de eerste keer komen.)

Dit is hoe het op de 1e dinsdag van de maand gaat.

Wil je gastheer/vrouw worden, dan neem je eerst contact op met Fransje van Donselaar (gastvrouw) (zie: ​Contact) EN met de Stichting WELKOM – buurthuiskamer.

[mei 2016]
Even dreigde deze maand namelijk de laatste keer te worden, maar inmiddels hebben voor de volgende 6 maanden een Gastheer en voor de eerste paar maanden een Gastvrouw. Zie ook: Team AutismeKring


Er lijkt trouwens ook behoefte aan een extra avond in de maand.
Hier meer informatie omtrent een extra avond.

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: